Ολική ρήξη στον αριστερό αχίλλειο τένοντα είναι η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του Άντονι Ράντολφ, ο οποίος αποχώρησε στη διάρκεια της τρίτης περιόδου χθες, στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Η άτυχη καταγράφηκε έγινε όταν το πόδι του Αμερικανού άσου της «βασίλισσας» κόλλησε στο παρκέ σε επαναφορά της μπάλας από τον ίδιο.
Ο 31χρονος Ράντολφ, που έχει πάρει σλοβενική υπηκοότητα και το 2017 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο παίκτης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε 2 ή 3 ημέρες, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η επάνοδός του μπορεί να είναι και ύστερα από 10 μήνες.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Ράντολφ δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Λάσο για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












