Skip to main content

Η Αταλάντα έβαλε δύσκολα στην Γιουβέντους στο Τορίνο (1-1)

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Αταλάντα έδειξε ότι δεν φοβάται καμία ομάδα. Απέναντι στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους και μέσα στο Τορίνο η ομάδα του Μπέργκαμο υποχρέωσε την «Βέκια Σινιόρα» σε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Serie A.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο έχασε άλλους δύο βαθμούς στη μάχη για το «σκουντέτο» και απέχει από την πρωτοπόρο Μίλαν 3 βαθμούς, με τους «ροσονέρι» να παίζουν αργότερα στη Γένοβα, με την Τζένοα.

Η «Γιουβε» πήρε το προβάδισμα με τον Φεντερίκο Κιέζα στο 20ό λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Ρέμο Φρόιλερ στο 57΄.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να γίνει ήρωας σε άλλο ένα παιχνίδι της Γιουβέντους αλλά τη σπατάλησε, χάνοντας το πέναλτι που εκτέλεσε στο 61΄, καθώς νικήθηκε από τον Πιερλουίτζι Γκολίνι.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.