Skip to main content

Επέστρεψε στις νίκες η Ντόρτμουντ μετά την απομάκρυνση του Φαβρ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δύο 24ωρα μετά την απομάκρυνση του Λισιάν Φαβρ από τον πάγκο της η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες στην Bundesliga.

Με το γκολ του Μάρκο Ρόις, μετά το χαμένο πέναλτι του ίδιου, οι «Βεστφαλοί» απέδρασαν από την Βρέμη με 2-1, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να διευρύνουν το αρνητικό τους σερί συμπληρώνοντας 9 ματς χωρίς νίκη (6 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Μετά το εμφατικό 5-1 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η Στουτγκάρδη βρέθηκε μία ανάσα από την εντός έδρας, ωστόσο, αποδείχθηκε «πολύ κληρή για να πεθάνει».

Από το 0-2 που βρέθηκε να χάνει στο «σπίτι» της στο 85΄, κατάφερε με δύο γκολ του Κάλαϊτζιτς να πάρει το «χρυσό» βαθμό στην «Μερτσέντες Μπενζ Αρένα» απέναντι στην εκπληκτική εφέτος Ουνιόν Βερολίνου (2-2).
Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ξεκίνησε στην ενδεκάδα των γηπεδούχων κι αντικαταστάθηκε στο 54΄ από τον Στέντσελ.

Νωρίτερα «αυτοκτόνησε» η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της, όπου αν και είχε το προβάδισμα μέχρι το 90΄ με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ, τελικά οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφεραν να πάρουν μία απίστευτη ισοπαλία (3-3), στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Γκλάντμπαχ    3-3
(22΄πεν, 24΄ Αντρέ Σίλβα, 32΄ Μπάρκοκ – 14΄,90΄,90΄+5 Στιντλ)
Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς              0-0
Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ           1-2
(28΄ Μόχβαλντ – 12΄ Γκερέιρο, 78΄)
Στουτγκάρδη-Ουνιόν Βερολίνου        2-2
(85΄,90΄+3 Κάϊτζιτς – 4΄ Φρίντριχ, 77΄ Αβονίγι)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.