Skip to main content

Super League: Επίδειξη δύναμης από Ξάνθη (4-0) στη Βέροια

«Τυφώνας» η Ξάνθη, σκόρπισε τη Βέροια με 4-0 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου, που διάγει περίοδο εντυπωσιακής φόρμας, τελείωσε το παιχνίδι χάρις σε ένα «μαγικό» δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όταν από το 58ο έως το 67ο λεπτό ο Γιουνές σημείωσε χατ-τρικ, με δύο πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Παρά την εντύπωση που δίνει το σκορ, ο αγώνας ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και η μοναδική φάση άξια αναφοράς ήταν το 0-1 που σημείωσε στο 19ο λεπτό ο Λισγάρας με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Λούκας. 

Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η εικόνα άλλαξε, αφού μετά το 0-2, που σημείωσε με πέναλτι ο Γιουνές στο 58΄ όταν ο Κάλι βρήκε την μπάλα με το χέρι στο γύρισμα του Βασιλακάκη, οι Ακρίτες κυριάρχησαν απόλυτα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλακάκης επωφελήθηκε από το ολέθριο σφάλμα του Λινάρδου και βρήκε τον Γιουνές για το 0-3, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε και πάλι από τα 11 μέτρα, όταν (κακώς) καταλογίστηκε η «εσχάτη των ποινών» σε πέσιμο του Τριάδη, με τον Τυνήσιο επιθετικό να νικά και πάλι τον Λόπεθ.