Skip to main content

Ο Ελ Αραμπί κράτησε μόνο πρώτο τον Ολυμπιακό

Ο Βόλος είχε βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση είχε εκπλήξει τους «ερυθρόλευκους», αλλά στην επανάληψη μίλησε η τεράστια κλάση του Ελ Αραμπί, που πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε μιας ευρείας έκτασης νίκη με 4-1.

Οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα καθώς δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και στο δεύτερο μισό δεν κατάφεραν να αντέξουν στο ρυθμό του Ολυμπιακού, όταν οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να «πατήσουν γκάζι».

Ο Βόλος σόκαρε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ στο 11΄ από την «άσπρη βούλα» με εκτέλεση του Μπαριέντος, αφού προηγουμένως ο (κακός σήμερα) Μπα είχε κάνει πέναλτι στον Δουβίκα, ενώ στο 7ο λεπτό ο επιθετικός των φιλοξενούμενων είχε τραντάξει το δοκάρι του Σα.

Οι Θεσσαλοί είχαν και κάποιες άλλες καλές στιγμές, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασούρας έβαλε «ηρωϊκά» το σώμα του στη φάση και ισοφάρισε, ρισκάροντας τραυματισμό.

Στο 66΄ ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή, όταν ο Καμαρά βρήκε με διαγώνια πάσα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος με έξοχο πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-1.

Στο 80ό λεπτό ο Μαροκινός «μπόμπερ» έδωσε στον Μασούρα κι εκείνος στον Φορτούνη, που του ξαναπέρασε την μπάλα κι ο Ελ Αραμπί μένοντας όρθιος έκανε το 3-1, για να κλείσει το σκορ ο ίδιος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.