Skip to main content

Super League: «Σεφτέ» στις νίκες ο Ηρακλής, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ηρακλής με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Τα επεισόδια στο Καυτανζόγλειο μεταξύ οπαδών του γηπεδούχων και της αστυνομίας σημάδεψαν την αναμέτρηση, που βρήκε τελικά μεγάλο νικητή τον «Γηραιό» με το γκολ του Αγγελόπουλου στο 88΄.  

Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με γκολ από τα αποδυτήρια. Ο Κοζορώνης στο 7΄ άνοιξε το σκορ και το ματς «πήρε φωτιά». Οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν έξω από το γήπεδο προσπάθησαν να μπουν μέσα και κατευθύνθηκαν στην εξέδρα όπου κάθονταν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Σε δευτερόλεπτα η κατάσταση ξέφυγε εντελώς. Οι αστυνομικοί έριξαν χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς. Οι τελευταίοι μετακινήθηκαν προς το πέταλο του γηπέδου, ενώ έπεσε άγριο ξύλο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο διαιτητής διέκοψε το ματς για περίπου 7 λεπτά κι αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα το παιχνίδι άρχισε και πάλι. Από τις συμπλοκές υπήρξαν μικροτραυματισμοί.

Το γκολ του Κοζορώνη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στους Γιαννιώτες, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και στο 14΄ ισοφάρισαν με τον Περόνε. Το παιχνίδι μετά τη διακοπή δεν είχε καλό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν μεγαλύτερο πάθος και θέληση για τη νίκη και τελικά δικαιώθηκαν στο 88΄ με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1 και χάρισε στους γηπεδούχους την πρώτη νίκη μετά από 10 αγώνες.