Skip to main content

Άρης: Η «εξυγίανση» στα καλύτερά της

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό του Γιώργου Κομίνη στη θέση του Video Assistant Referee, στην προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Βόλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (19/12, 17:15) στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Οι «κίτρινοι» διαμαρτύρονται επειδή το Σάββατο (14/12), στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο εξ Ηπείρου διαιτητής αγνόησε κλήση του VAR για επανεξέταση φάσης.

Συγκεκριμένα, ήταν στο 40ό λεπτό όταν ο Κουτρουμπής φάνηκε να ανατρέπει τον Μπα, αλλά ο άρχων της αναμέτρησης προσπέρασε τη φάση χωρίς να ασχοληθεί καν μαζί της.

«Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!!

Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!! Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη.