Skip to main content

Super League: Ο Πλατανιάς «έσπρωξε» ακόμη περισσότερο στο «γκρεμό» τον Πανθρακικό (2-0)

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Πανθρακικού πέτυχε ο Πλατανιάς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς να εντυπωσιάσει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν πολύ πιο ουσιαστική από τον αντίπαλό της, που ερχόταν από σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και, πλέον, δε γλιτώνει με τίποτα τον υποβιβασμό στην Β΄ Εθνική.

Ο Πανθρακικός ήταν η ομάδα που έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο ξεκίνημα του ματς και κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει. Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους κι έδωσε την ευκαιρία στους Χανιώτες να βγουν μπροστά και να αναλάβουν πλήρως τα ηνία. Η ομάδα του Παράσχου έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες μετά το εξαιρετικό γκολ του Σελίν στο 18΄ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μετά το 15΄ «χάθηκαν» εντελώς στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 8΄ ο Ντιγκινί καθυστέρησε να πλασάρει μετά το τραγικό λάθος του Μπανανά και τον πρόλαβε ο τελευταίος, ενώ στο 15΄ μετά το σουτ του Ηλιάδη η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Παπαγεωργίου δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωτηρίου.

Σα να μην έφτανε αυτό για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου, στο 18΄ ο Πλατανιάς στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με τον «κεραυνό» του Σελίν. Προηγήθηκε το δοκάρι από την απόκρουση του Αθανασιάδη σε σουτ του Μουνάφο και στην εξέλιξη της φάσης ήρθε το σπουδαίο γκολ από τον Ουκρανό αμυντικό.

Οι Χανιώτες «κλείδωσαν» τη νίκη στο 49΄. Από το λάθος της άμυνας του Πανθρακικού, ο Ανγκούλο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με άψογο τελείωμα μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-0.