Skip to main content

Ολυμπιακός: Εκτός μάχης οι Καρντόσο, Ντομίνγκες και Μάριν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί αύριο το βράδυ ο Ολυμπιακός εναντίον της Γιουνγκ Μπόις, για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League.

Ο τραυματίας, Όσκαρ Καρντόσο, έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Τσόρι Ντομίνγκες, Μάρκο Μάριν, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα (για λόγους τακτικής). Επίσης από την εξέδρα θα δουν το παιχνίδι με τους Ελβετούς και οι Ρομαό, Ντε Λα Μπέγια, αλλά και ο τραυματίας, Καπίνο.

Οι «εκλεκτοί» του Μπέντο για το αυριανό ματς είναι οι: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.