Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Ο Φλιώνης στην θέση του τραυματία Τολιόπουλου

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Βασίλη Τολιόπουλο ανάγκασε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, Θανάση Σκουρτόπουλο, να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Δημήτρη Φλιώνη.

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (12/11) από την ΕΟΚ ο γκαρντ του Άρη κλήθηκε στην προεπιλογή της «γαλανόλευκης» για τα ματς των προκριματικών του Eurobasket 2022 αντί του άτυχου άσου του Ιωνικού, ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι του και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 1.5 μήνα.

Να υπενθυμιστεί ότι η Ελλάδα θ΄ αντιμετωπίσει κατά τις Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11) επί βοσνιακού εδάφους με στόχο να διατηρήσει το απόλυτο που έχει μέχρι τώρα στο τουρνουά με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι παίκτες που έχουν κληθή από τον Θανάση Σκουρτόπουλο είναι οι εξής:

Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Δημήτρης Φλιώνης (Άρης)

Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ)

Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι)