Skip to main content

Παναθηναϊκός: Αποφασίζει ο Αλαφούζος για Στραματσόνι και παίκτες

Το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.

Η «βαριά» ήττα από τον Ολυμπιακό, που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες περίπου 300 οπαδών του συλλόγου τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κορωπί, έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διοίκηση, σε βαθμό που να εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Από αυτό της απομάκρυνσης του Αντρέα Στραματσόνι (κάτι που ζήτησαν επιτακτικά οι οργανωμένοι στις εγκαταστράσεις της ομάδας), μέχρι την στήριξής του και της επιβολής «χοντρού» πρόστιμου στους παίκτες.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εντός της ημέρας θα συναντηθεί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Ιταλό προπονητή. Στη σύσκεψη αυτή θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πως θα πορευτεί στο εξής η ομάδα κι αν θα αναζητήσει νέο προπονητή ή, θα δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στον 40χρονο, Στραματσόνι στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Σε περίπτωση που στηριχτεί ο Στραματσόνι αυτό δεν θα σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η θέση του θα είναι εξασφαλισμένη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» φέρει βαρύτατες ευθύνες για τις επιλογές του (όχι μόνο στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια), χρεώνεται την ανετοιμότητα που υπάρχει σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και τους συνεχείς τραυματισμούς που έχουν πλήξει το τμήμα από τις αρχές της περιόδου.

Τα σενάρια για τους διαδόχους του έχουν ήδη ξεκινήσει και ήδη ακούγονται έντονα τα ονόματα των Γιώργου Δώνη και Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον δεύτερο να θεωρείται μία πολύ καλή λύση στην παρούσα χρονική περίοδο. Ο Δώνης, από την άλλη δεσμεύεται με μεγάλο συμβόλαιο σε ομάδα των Εμιράτων και είναι πολύ δύσκολο να φύγει.