Skip to main content

ΕΟΚ: «Η σκέψη μας είναι μαζί τους…»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο των δύο νεαρών παιδιών στη Σάμο από τον ισχυρότατο σεισμό που προηγήθηκε εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ.

Η ΕΟΚ θέλησε με αυτό τον τρόπο να συμπαρασταθεί στις οικογένειες των παιδιών, που τόσο άδικα έφυγαν από η ζωή. 

Η ανακοίνωση: «Με αίσθημα οδύνης πληροφορηθήκαμε το τραγικό μαντάτο απώλειας συνανθρώπων μας από τον φονικό, όπως αποδείχθηκε, σεισμό στη Σάμο. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας έπληξε στη χώρα μας δύο νέα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Μία εξ αυτών, ανθρώπων άρρηκτα δεμένων με το άθλημά μας, αφού ο αδικοχαμένος Άρης ήταν αθλητής της ΑΕΣ Αθλέων και ο πατέρας του Αλέξανδρος μέχρι πρόσφατα δραστήριο μέλος της Τοπικής Ένωσης μπάσκετ στη Σάμο.

Οι λέξεις δεν μπορούν να απαλύνουν στο ελάχιστο τον πόνο σε τέτοιες περιπτώσεις. Η σκέψη μας είναι μαζί τους, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης.»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.