Skip to main content

Νίκησε στην Ξάνθη και «μηδένισε» ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη από τα Πηγάδια της Ξάνθης, καθώς επικράτησε 2-1 της ακριτικής ομάδας, που πριν από μερικές εβδομάδες είχε υποχρεώσει, στο ίδιο γήπεδο, σε «λευκή» ισοπαλία τον Ολυμπιακό.

Με τους τρεις βαθμούς, πρώτοι για φέτος μακριά από τη Νέα Σμύρνη, οι «κυανέρυθροι»… μηδένισαν το χρέος τους, δηλαδή τους -6 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησαν φέτος στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο +2.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στον αγώνα, είχε τον έλεγχο και στο 18΄ ο Στάρτζεον μετά από παράλληλη πάσα που του έγινε και μπροστά σε κενή εστία «έπιασε» αέρα, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. 

Στο 53΄ ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε λάθος στο κέντρο και έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μασούρας έδωσε στον Αραμπούλι κι αυτός πλάσαρε για το 0-1, αλλά δύο λεπτά αργότερα και μετά από κόρνερ ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε.

Στο 67΄ ο Παπανικολάου βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης, έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Αραμπούλι σχεδόν πάνω στη γραμμή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν δύο γκολ για πρώτη φορά φέτος, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Στάρτζεον, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.