Skip to main content

Super League: Έμειναν στο 0-0, Καλλονή και Λεβαδειακός

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και στον Λεβαδειακό (0-0), με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη βροχή που έπεφτε στη διάρκεια του ματς ήταν αδύνατο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις, υπήρχε ένταση και δυνατές μονομαχίες από τους παίκτες, αλλά οι ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες ήταν ελάχιστες.

Για τους Βοιωτούς ήταν η 2η διαδοχική ισοπαλία (προηγήθηκε το εντός έδρας 2-2 με τον Παναιτωλικό) και πρώτη μακριά από τη Λιβαδειά, ενώ η ομάδα της Λέσβου απέτυχε να πάρει το δεύτερο «τρίποντο» στην έδρα της (έχει 1 νίκη,2 ισοπαλίες και 2 ήττες). 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο ξεκίνημα του ματς και στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά οι Βοιωτοί με σωστή αμυντική τακτική δεν κινδύνεψαν και πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο, που ήταν η αποφυγή της ήττας. Προσπάθησαν με κάποιες αντεπιθέσεις να κάνουν τη ζημιά στην Καλλονή, λίγο έλλειψε να «κλέψουν» τη νίκη στις καθυστερήσεις με την κεφαλιά του Ρομέου στην αγκαλιά του Χογκ, ωστόσο, δε σκόραραν.