Skip to main content

Αγγλία: Δύσκολα η Γιουνάιτεντ, απώλεια για Τότεναμ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πριν από μερικές ημέρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε (0-1) στο Champions League από τη Βασιλεία, σήμερα ζορίστηκε πολύ για να νικήσει την Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ».

Για να τα καταφέρει, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο χρειάστηκε το αυτογκόλ του Ντανκ στο 66ο λεπτό, καθώς στο σουτ του Γιάνγκ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο πόδι του παίκτη των φιλοξενούμενων και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα.

Η Γιουνάιτεντ μείωσε τη διαφορά από τη Σίτι στους 5 βαθμούς, την ώρα που η Τότεναμ έχανε βαθμούς στην έδρα της απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, πάντοτε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. 

Η εκπληκτική Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας 3-0 της Νιουκάστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», και παρέμεινε στην όγδοη θέση ανεβαίνοντας στους 21 βαθμούς.
 
Αναλυτικά:

  • Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-1 (45′ Κουγιατέ – 8′ Ολμπράιτον)
  • Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ 2-1 (56΄ Λόφτους-Τσικ, 90΄+2 Σακό – 53΄ Σακίρι)       
  • Μάντσεστερ Γ.-Μπράιτον 1-0 (66΄ αυτ. Ντανκ) 
  • Νιούκαστλ-Γουότφορντ 0-3 (19΄ Χιουζ, 45΄ αυτ. Γεντλίν, 62΄ Γκρέι)
  • Σουόνσι-Μπόρνμουθ 0-0
  • Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ 1-1 (74΄ Κέιν – 4΄ Ροντόν)

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.