Skip to main content

WRC: Νίκη του Λεμπ… στο νήμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μετά από εντυπωσιακό αγώνα (12ος του παγκοσμίου πρωταθλήματος), που κρίθηκε στο φινάλε του, ο Σεμπαστιάν Λεμπ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο ράλι Καταλονίας.

Ο Γάλλος οδηγός της Citroen, τερμάτισε μόλις δύο δεύτερα και 9/10 μπροστά από τον συμπατριώτη του, Σεμπαστιάν Οζιέ (Ford), ο οποίος παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου (6ος στην καριέρα του).

Στη διεκδίκηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος βρίσκονται και οι Τιερί Νεβίλ (Hundai), ο οποίος ήταν 4ος σήμερα (28/10) και Οτ Τάνακ (Toyota), που τερμάτισε στην 6η θέση).

Ο επόμενος αγώνας, τελευταίος της σεζόν, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Αυστραλία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.