Skip to main content

Και η Βρετανία αρνείται την παροχή όπλων στην Ουκρανία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η παροχή όπλων στην Ουκρανία θα κλιμάκωνε τη σύγκρουση στις ανατολικές της επαρχίες, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας Μάικλ Φάλον την Παρασκευή.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ότι στηρίζει και εκείνο την πρωτοβουλία των ηγετών της Γαλλίας και της Γερμανίας, Φρανσουά Ολάντ και Άγκελα Μέρκελ, για ειρήνευση με συμφωνία Μόσχας και Κιέβου, ανέφερε επίσης ο κ. Φάλον.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το έδαφος το οποίο έχουν καταλάβει οι φιλορώσοι αποσχιστές μετά τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός του Μινσκ δεν πρέπει να αναγνωριστεί ως κατειλημμέο σε οποιαδήποτε νέα συμφωνία.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.