Skip to main content

Σκοπιανά ΜΜΕ: Ο Ερντογάν είναι στο πλευρό της «Μακεδονίας»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σε σύνοδο Βαλκάνιων μεταναστών στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τις οποίες «η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της “Μακεδονίας” (σ.σ. ΠΓΔΜ) στο συγκεκριμένο ζήτημα, απλώς επειδή η Ελλάδα δεν έχει δίκιο σε αυτή την περίπτωση», επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο της ΠΓΔΜ TV NOVA.

Στις δηλώσεις αυτές, με τις οποίες ο Τούρκος πρόεδρος εξέφραζε την υποστήριξή του στην ΠΓΔΜ στη διαμάχη με την Ελλάδα, ο ίδιος σημείωνε ότι οι δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και ΠΓΔΜ είναι αδελφικοί και ότι το τουρκικό κράτος θα στέκεται πάντα δίπλα στη μικρή πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.