Skip to main content

Συρία: 23 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς της κυβερνητικής αεροπορίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τους 23 έφθασαν οι άμαχοι οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από εντατικό βομβαρδισμό προαστίων της Δαμασκού, τα οποία ελέγχονται από τη συριακή αντιπολίτευση, από την αεροπορία του καθεστώτος Άσαντ. σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Οι συριακές δυνάμεις, με τη βοήθεια της λιβανικής σιιτικής Χεζμπολάχ, της Ρωσίας και του Ιράν, έχουν εξαπολύσει νέο γύρο επιθέσεων κατά των Σύρων ανταρτών, μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους, προκειμένου να ανακτήσουν τα – λίγα πλέον – τμήματα τα οποία ελέγχουν οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις, κυρίως στην βόρεια επαρχία Ιντλίμπ.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.