Για ασήμαντη αφορμή φέρεται να ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Νιγρίτα, στις Σέρρες, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 35χρονου.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 43χρονος φερόμενος δράστης, ο οποίος είναι ρωσικής καταγωγής, ο διαπληκτισμός ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, επειδή ο 35χρονος έκανε θόρυβο και ο ίδιος δεν μπορούσε να κοιμηθεί.
Πολύ γρήγορα η κατάσταση εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα οι δύο έγκλειστοι να πιαστούν στα χέρια. Τα χτυπήματα του 43χρονου, όμως, αποδείχθηκαν θανατηφόρα.
Ο 35χρονος, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έφερε θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στον λαιμό.
Ο φερόμενος δράστης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Σερρών, έχοντας κάταγμα στην σπονδυλική στήλη.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












