Skip to main content

Στ. Πέτσας: Ο κ.Τσίπρας προσπαθεί να σπείρει τοξικότητα στο πολιτικό σύστημα

Σε έντονο τόνο αναφέρθηκε  κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στον Αλέξη Τσίπρα, ενοχλημένος από τις χθεσινές δηλώσεις του πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είναι απαράδεκτο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λοιδορεί την πατρίδα μας στο εξωτερικό. Τη ώρα που η Ελλάδα ανακτά το κύρος της και αναγνωρίζεται διεθνώς ως χώρα πρότυπο στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης του κορωνοϊού  ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να την εκθέσει.»

Και συνεχίζει αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Καλογρίτσα. «Είναι προφανές πως ο πανικός που τον κατέλαβε μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις τον σέρνει σε νέες πολιτικές αθλιότητες. Φαίνεται ταυτόχρονα ότι με ακρότητες και ακατάσχετο υβρεολόγιο ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να επιβάλει σιωπή στο εσωτερικό του κόμματός του, να πολώσει, να φανατίσει και να σπείρει τοξικότητα στο πολιτικό σύστημα».

«Όταν όμως μιλάει για διεφθαρμένο κόμμα, ο κόσμος καταλαβαίνει και κοιτάζει στην αυλή του ‘’μαγαζιού’’ και των παραμάγαζων. Όταν μιλάει για επιθέσεις, έτσι τις χαρακτήρισε, που αφορούν το κόμμα, και όχι ένα πρόσωπο, δεν αποκρούει αλλά διαχέει στους συντρόφους του τις ευθύνες για τα καταγγελλόμενα. Όταν ταυτίζεται και ταυτίζει το κόμμα του με τον κ. Παππά, δεν τον καλύπτει. Αποκαλύπτει εξάρτηση και πολιτική συνενοχή. Όταν αποφεύγει να απαντήσει για την ουσία, δεν απαλλάσσεται αλλά διευρύνει το πολιτικό κατηγορητήριο που αναπτύσσεται σε βάρος του στην αντίληψη των πολιτών. Αντί για προσχηματικές υπεκφυγές, αντί για ύβρεις και κραυγές σε βάρος της χώρας  περιμένουμε  απαντήσεις για την ταμπακιέρα» καταλήγει.

naftemporiki.gr