Skip to main content

Χρ. Γιαννούλης: Νέα αλλοίωση των πρακτικών της εξέτασης Καλογρίτσα

«Για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής προχώρησε σα παραποίηση των πρακτικών, ακολουθώντας μία ανέντιμη πολιτική πρακτική», τόνισε σε συνέντευξή του, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο βουλευτής, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε ότι, «Από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 25ης Μαΐου αφαιρέθηκαν οι παρεμβάσεις των βουλευτών της ΝΔ προς τον μάρτυρα Χρήστο Καλογρίτσα». 

Όπως υποστήριξε, αφαιρέθηκε η φράση του βουλευτή της ΝΔ  Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος, σύμφωνα με τον βουλευτή, είπε απευθυνόμενος στο Χρήστο Καλογρίτσα ότι «Πέντε μέρες τώρα έρχεσαι εδώ και δεν μας έχεις δώσει τίποτα. Δεν έχεις καταθέσει κανένα στοιχείο. Θα μας φέρεις τίποτα;»

Αφαιρέθηκε επίσης, υπογράμμισε ο Χρ. Γιαννούλης και η φράση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου που είπε στον κύριο Καλογρίτσα: «Τέρμα τα αστεία. Πέντε ημέρες τώρα ακούμε μισόλογα» 

«Ο δρόμος του χρήματος φάνηκε. Τα 3 εκατ. ευρώ της CCC κατέληξαν στην τσέπη της οικογένειας Καλογρίτσα και συγκεκριμένα σε δύο λογαριασμούς με τους οποίους πλήρωναν προμηθευτές», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.