Skip to main content

Υεμένη: Οι Χούθι εκτόξευσαν πύραυλο κατά της Σαουδικής Αραβίας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πύραυλο εναντίον εγκαταστάσεων της πετρελαϊκής εταιρείας Aramco, στο Ασίρ της νότιας Σαουδικής Αραβίας, εκτόξευσαν οι αντάρτες Χούθι της Υεμένης, όπως μετέδωσαν το τηλεοπτικό κανάλι al-Masirah και το πρακτορείο Saba.

Η εταιρεία από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι οι εγκαταστάσεις της είναι ασφαλείς και λειτουργούν κανονικά.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας για αυτή τη νέα εκτόξευση πυραύλου από τους υποστηριζόμενους από το Ιράν αντάρτες.

Ο Χούθι έχουν εκτοξεύσει πολλούς πυραύλους τους τελευταίους μήνες, οι περισσότεροι όμως έχουν αναχαιτιστεί και καταστραφεί από την αντιαεροπορική άμυνα της Σαουδικής Αραβίας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Reuters

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.