Skip to main content

Νέα Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για ναυτιλιακές σπουδές

Νέα συνεργασία με το Southampton Solent University για την παροχή προγραμμάτων σπουδών στη Ναυτιλία, με την πιστοποίηση του Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT), εγκαινιάζει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Το Southampton Solent University αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις σπουδές ναυτιλίας και διαθέτει τη Warsash Maritime Academy, μία από τις κορυφαίες σχολές ναυτικής εκπαίδευσης στον κόσμο. 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει από το Σεπτέμβριο του 2016 τα εξής αναγνωρισμένα bachelors στη Ναυτιλία:

  • Ναυτιλιακές Σπουδές (Maritime Business)
  • Διοίκηση Λιμένων και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων (Shipping & Port Management)

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν σύγχρονα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης ναυτιλιακών επιχειρήσεων και λιμένων, ενώ οι τίτλοι σπουδών που απονέμονται είναι διεθνούς εμβέλειας και παγκόσμιας αναγνώρισης.

Το επίσημο λανσάρισμα των νέων προγραμμάτων πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2016», που  λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου. 

Τα προγράμματα θα παρουσιαστούν σε κοινή συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί στο περίπτερο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου την Πέμπτη, 9 Ιουνίου, στις 17:00, από τον κ. Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και τον Prof. John Chudley, Provost της Warsash Maritime Academy στο Southampton Solent University.