Skip to main content

Αδ. Γεωργιάδης: Να επιλέξουν σε ποια πλευρά της ιστορίας θα είναι οι ΑΝΕΛ

«Ψεύτικα θεατρικά παιχνίδια» και «διχαστικές τακτικές» καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ σημείωσε ότι στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης το Σάββατο, «θα γράψει η ιστορία ποιοι έδωσαν το όνομα Μακεδονία».

«Σας αρέσει πολύ η μετριοπάθεια τώρα. Σας αρέσει όταν έχετε κάποιες καρεκλίτσες. Όταν όμως δεν τις είχατε φωνάζατε έξω στις πλατείες να καεί η Βουλή» ανέφερε από το βήμα της βουλής απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης.

«Πιο διχαστικό κόμμα, πιο διχαστική κυβέρνηση και πιο διχαστική κοινοβουλευτική ομάδα από εσάς, δεν έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι πώς να αρπάξετε την εξουσία», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στους ΑΝΕΛ, τους κάλεσε να επιλέξουν σε ποια πλευρά της ιστορίας θα είναι με τη στάση τους στην πρόταση δυσπιστίας για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

«Στην ψηφοφορία θα μετρηθούμε κύριοι των ΑΝΕΛ. Και θα γράψει η ιστορία ποιοι έδωσαν το όνομα Μακεδονία, είτε δηλώσουν “παρών”, είτε βγουν έξω. Όποιος αύριο δεν ψηφίσει “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας, καταχωρείται σε αυτούς που επέτρεψαν στον κ. Τσίπρα να παραδώσει τη Μακεδονία», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ