Skip to main content

Οπλοστάσιο στην οικία του δράστη των Ηλυσίων Πεδίων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο δράστης της απόπειρας επίθεσης κατά αστυνομικών τη Δευτέρα στα Ηλύσια Πεδία, στο Παρίσι, διατηρούσε στην οικία του ολόκληρο οπλοστάσιο, όπως ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της έρευνας.

Γκαζάκια, περίστροφα και τουφέκια εφόδου Καλάσνικοφ είχαν βρεθεί στο εσωτερικό του οχήματος που έπεσε επάνω στο αστυνομικό βαν τη Δευτέρα.

Τέσσερα μέλη της οικογένειας του 31χρονου δράστη, που σκοτώθηκε κατά την απόπειρα επίθεσης, έχουν τεθεί υπό κράτηση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Η πρώην σύζυγος του Αντάμ Τζαζίρι, καθώς και ο πατέρας του, ο αδελφός του και η σύζυγος του τελευταίου προσήχθησαν το βράδυ, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.