Οι πολίτες αναρωτιούνται για την ένοχη σιωπή του Μαξίμου για τον νόμο που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Βουλή, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Οι πολίτες αναρωτιούνται για την ένοχη σιωπή του Μαξίμου. Ποιους υπουργούς με offshore καλύπτουν με τον νόμο που ψήφισαν;», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι σημείωνε ότι «με μία παράγραφο στις 7.500 σελίδες του τελευταίου πολυνομοσχεδίου προβλέπεται η αθώωση όσων υπουργών ή βουλευτών ή στελεχών του κράτους διαθέτουν off-shore εταιρείες, αρκεί αυτές να είναι σε “συνεργάσιμους” φορολογικούς παραδείσους».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












