Skip to main content

Κων/πολη: Χιλιάδες στους δρόμους υπέρ Παλαιστίνης μετά από κάλεσμα Ερντογάν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους Παλαιστίνιους μετά το μακελειό στη Γάζα, παρουσία του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και του πρωθυπουργού του Κράτους της Παλαιστίνης Ράμι Χαντάλα, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η διαδήλωση πραγματοποιήθηκε έπειτα από το κάλεσμα που απηύθυνε ο επικεφαλής του τουρκικού κράτους, ο οποίος επέκρινε δριμύτατα το Ισραήλ μετά τον θάνατο τουλάχιστον 60 Παλαιστινίων τη Δευτέρα από ισραηλινά πυρά στη Γάζα, λίγο πριν από τη Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας νωρίς το βράδυ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.