Skip to main content

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ Π.Υ.

Επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Βαθύλακκο του Δήμου Χαλκηδόνος στη Θεσσαλονίκη που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση σήμερα 02 Ιουλίου 2026 λίγο μετα τις 18:00.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, επιχειρούν 25 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρων της7ης ΕΜΟΔΕ, Εθελοντές και 5 οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, συνδράμουν υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Νωρίτερα

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Βαθύλακκο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος με 25 πυροσβέστες, 9 οχήματα, εθελοντές, 2 αεροσκάφη κι ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια των συμβάντων το ΕΣΚΕΔΙΚ λαμβάνει συνεχή εικόνα από το drone μέσω οπτικής και θερμικής κάμερας.

Απο την πυρκαγιά δεν απειλούνται κατοικίες ή υποδομές.

Το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Θεσσαλονίκης έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για τη διερεύνηση των αιτίων της.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.