Skip to main content

Ταύρος: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 43χρονο επίδοξο ληστή σούπερ μάρκετ

© Intime p.a.

Ο αστυνομικός καταδίωξε πεζός τον 43χρονο και τον ακινητοποίησε

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας 43χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας για απόπειρα ληστείας σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ταύρου.

Ειδικότερα, ο 43χρονος εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο, ο οποίος αμύνθηκε, κρατώντας ψαλίδι, με τον 43χρονο να αποχωρεί.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, ο οποίος καταδίωξε πεζός τον 43χρονο και τον ακινητοποίησε, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, τον οδήγησαν στη συνέχεια στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μοσχάτου- Ταύρου, που επελήφθη προανακριτικά.

Σε παρακείμενο της σύλληψης σημείο, βρέθηκε τσάντα με ρουχισμό που φορούσε ο δράστης, καθώς και πιστόλι τύπου ρέπλικα και κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Για την υπόθεση αναζητείται συνεργός του.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.