Skip to main content

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο στους Αγίους Θεοδώρους

Φωτ. αρχείου. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Οι τροχαία διερευνά τις συνθήκες του δυστυχήματος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Δεκεμβρίου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ένα αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, ανατράπηκε και ο οδηγός του εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Τροχαίας και πυροσβέστες, που ανέλαβαν τις διαδικασίες απεγκλωβισμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε προσωρινά, προκαλώντας καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στην περιοχή.

Ο άνδρας που είχε εγκλωβιστεί, 58 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κοντινό νοσοκομείο. Δυστυχώς, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, επιβεβαιώνοντας το τραγικό τέλος του δυστυχήματος.

Η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στην εκτροπή και ανατροπή του οχήματος, ενώ οι αρχές καλούν τους οδηγούς σε αυξημένη προσοχή, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.