Για τις 14 Οκτωβρίου 2026 αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά δύο αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι συνελήφθηκαν κατά τα επεισόδια που σημάδεψαν την πρώτη ημέρα των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας βρέθηκαν από το πρωί στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τη συμβολική παρουσία τρακτέρ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους δύο συναδέλφους τους.
Οι συγκεντρωθέντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ποινικοποίηση των αγροτικών κινητοποιήσεων και ζήτησαν να αποσυρθούν οι διώξεις σε βάρος αγροτών που συμμετέχουν στον αγώνα.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












