Skip to main content

Κυριακή Γρίβα: Ομόφωνα ένοχος ο δολοφόνος της – Απορρίφθηκε ο ισχυρισμός περί μειωμένου καταλογισμού

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία οπλοχρησία και κατοχή ναρκωτικών κρίθηκε από το Μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας, ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Η απόφαση των δικαστών, οι οποίοι απέρριψαν τον ισχυρισμό του περί μειωμένου καταλογισμού,  ήταν ομόφωνη.

«Δεν ξέρω γιατί τη σκότωσα. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί…», είπε κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Ο κατηγορούμενος επικαλείται μειωμένο καταλογισμό, αλλά μέσα σε οκτώ δευτερόλεπτα πρόλαβε πέντε μαχαιριές σε καίρια σημεία» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην εισήγησή της, η εισαγγελική λειτουργός.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.