Skip to main content

Πρέβεζα: Συνελήφθη άνδρας που φωτογράφιζε ανήλικη σε παραλία

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η μητέρα του κοριτσιού αντιλήφθηκε ότι ο άνδρας φωτογράφιζε την κόρη της και όταν ζήτησε εξηγήσεις για την πράξη του, εκείνος τράπηκε σε φυγή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δικογραφία για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφίας ανηλίκων και παραβίασης προσωπικών δεδομένων σχηματίστηκε σε βάρος ενός αλλοδαπού, που συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, μητέρα ανήλικης σε παραλία της Πρέβεζας αντιλήφθηκε τον κατηγορούμενο να φωτογραφίζει την κόρη της και όταν ζήτησε εξηγήσεις για την πράξη του, εκείνος τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τον άνδρα και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πρέβεζας, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και συσκευή τάμπλετ και φωτογραφική μηχανή, που βρέθηκαν στην κατοχή του και σε χώρο όπου διαμένει.

Τα κατασχεθέντα είδη θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.