Skip to main content

Κοζάνη: Κλειστό τμήμα της Εγνατίας Οδού λόγω εκτροπής νταλίκας

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ανατολικής Εισόδου Ξηρολίμνης και Εξόδου Κοίλων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, έκλεισε λόγω εκτροπής νταλίκας που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, με υλικές μόνο ζημιές.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ανατολικής Εισόδου Ξηρολίμνης και Εξόδου Κοίλων, προκειμένου να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα (μετέφερε σίδερα). Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο εκτρέπονται μέσω εναλλακτικών διαδρομών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.