Skip to main content

Φωτιά στην Αθηνών – Κορίνθου: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των τρένων του προαστιακού

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI/ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ)

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Hellenic Train

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με εντολή της Πολιτικής Προστασίας απαγορεύεται η κυκλοφορία των τρένων του προαστιακού λόγω της φωτιάς, που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, πλησίον της Εθνίκής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.

Ειδικότερα σύμψωνα με ενημέρωση της Hellenic Train η αμαξοστοιχία 1317 (Κιάτο – Πειραιάς) παραμένει στην Κόρινθο και η αμαξοστοιχία 1314 (Πειραιάς – Κιάτο) παραμένει στους Αγίους Θεόδωρους.

Διακοπή ηλεκτροδότησης έχουμε μεταξύ Κορίνθου – Μαγούλας.

Υπό έλεγχο η φωτιά

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13:10μμ πάνω από την Εθνική Οδό Αθηνών -Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα και τέθηκε άμεσα υπό μερικό έλεγχο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.