Skip to main content

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Δεν έγινε δεκτός στις φυλακές Κορυδαλλού ο 39χρονος

ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο 39χρονος νοσηλεύεται πλέον στο Τζάνειο

Δεν έγινε δεκτός στις φυλακές του Κορυδαλλού ο 39χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ την 28χρονη Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους πριν από μία εβδομάδα.

Επισημαίνεται ότι ο 39χρονος που νοσηλευόταν πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο και οδηγήθηκε στις φυλακές με ισχυρή αστυνομική συνοδεία, όπου επρόκειτο να νοσηλευτεί στο ειδικό Κέντρο Υγείας.

Ο δράστης δεν έγινε δεκτός στις φυλακές, καθώς, όπως μεταδίδει το OPEN, υπήρχε ο φόβος ότι μέσα στον θάλαμο νοσηλείας μπορεί να προσπαθούσε να αυτοτραυματιστεί ξανά, αλλά και γιατί εκεί βρίσκονταν κι άλλοι κρατούμενοι.

Ο 39χρονος μετά τις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε στο νοσοκομείο «Αττικόν», αλλά λίγη ώρα αργότερα δόθηκε εντολή στο ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο Τζάνειο, όπου και νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενος.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Τις προηγούμενες μέρες ο 39χρονος δράστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του, όπου και βρέθηκε πεσμένος με σημάδια στο λαιμό.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από εξέταση ειδικών, διαπιστώθηκε πως ο 39χρονος δεν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρείο και κατόπιν αυτής είχε αποφασιστεί να προφυλακιστεί σε κελί ειδικής πτέρυγας στις φυλακές Κορυδαλλού.