Skip to main content

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Ο δράστης παρακολουθούσε το σπίτι της 28χρονης

INTIME NEWS

Η 28χρονη επέστρεφε χθες από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της και είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου 39χρονος μαχαίρωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του λίγα μόλις μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ο δράστης φαίνεται σε βίντεο, που μετέδωσε το Mega, να παρακολουθεί το σπίτι της γυναίκας λίγο πριν από την δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να καταγγείλει τον δράστη. Ζήτησε να την πάνε σπίτι της, γιατί φοβόταν. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100.

Ο δράστης την ακολούθησε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης άκουσαν τις φωνές της την ώρα που τη μαχαίρωνε ο 39χρονος.

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

Είχε καταθέσει μήνυση για βιαιοπραγία

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2020 και τότε η κοπέλα είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Χθες επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι της μαζί με έναν φίλο της και είδε τον πρώην σύντροφό της να την περιμένει γι’ αυτό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα.

Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε εντολή για να πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, καθώς η κοπέλα μιλούσε με το 100 την ώρα που την μαχαίρωσε ο πρώην σύντροφός της.