Skip to main content

ΟΣΥ: Τι απαντά για την καταγγελία 53χρονης ότι αποπειράθηκε να την βιάσει οδηγός λεωφορείου

Ο άνδρας οδηγείται σήμερα στον ανακριτή

Πειθαρχική διαδικασία εναντίον του οδηγού λεωφορείου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 53χρονης, έχει ξεκινήσει ο ΟΣΥ, σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει, η υπόθεση βρίσκεται στην δικαιοδοσία Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση. Ο άνδρας οδηγείται σήμερα στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής: «Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περασμένο Σάββατο ο 52χρονος κατηγορούμενος, μόλις το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα της διαδρομής του, στην οδό Ρόδων στα Άνω Λιόσια, δεν άνοιγε τις πόρτες και αποπειράθηκε να την βιάσει.

Εκείνη, σύμφωνα με την καταγγελία της, αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τελικά κατάφερε να βγει από το λεωφορείο.

Αμέσως μετά ενημέρωσε την ΕΛΑΣ και συνελήφθη ο 52χρονος.

Διαβάστε επίσης:

Άνω Λιόσια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού