Skip to main content

Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον 31χρονο με φυσίγγια για αγριογούρουνο – Στον ανακριτή εκ νέου ο 50χρονος

Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δολοφονία 31χρονου στο Μεσολόγγι. Η περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου. Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό, ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού - Έρευνες για το όπλο

Στον ανακριτή Μεσολογγίου πρόκειται να οδηγηθεί εκ νέου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του για την υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα, αλλά κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα, η σορός του 31χρονου, που βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, φέρει πυροβολισμό από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξέταση έδειξε τραύματα από φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα.

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό, ελήφθησαν δείγματα γενετικού υλικού. Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη.

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Ο σκύλος Echo που εντόπισε το θύμα

Έρευνες για το όπλο και το κινητό

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος.

Παράλληλα, αναζητείται το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι μέσα από την συσκευή ότι ενδέχεται να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.