Skip to main content

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες- Αναζητείται το φονικό όπλο

Intime News

Σήμερα η νεκροψία- Έρευνες για να διαπιστωθεί εάν εμπέκεται και κάποιο άλλο άτομο

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες στο βαλτώδες σημείο στον Κάμπο Ευηνοχωρίου, όπου βρέθηκε χθες η σορός του 31χρονου από το Μεσολόγγι που είχε εξαφανιστεί στις 4 Ιανουαρίου.

Η σορός βρέθηκε κατά την διάρκεια ερευνών από πραγματογνώμονα που είχε οριστεί, με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, ο οποίος είχε μυρίσει ρούχα του 31χρονου. Επίσης, μαζί με τον πραγματογνώμονα ήταν ένας αστυνομικός και ένας πυροσβέστης.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από χθες το απόγευμα καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν την καραμπίνα του 31χρονου αλλά και το κινητό του τηλέφωνο, όπως και άλλα προσωπικά αντικείμενα από τα οποία μπορούν να προκύψουν στοιχεία για την αξιολόγηση της υπόθεσης. Αναμένεται επίσης να εξεταστεί εκ νέου το βιντεοληπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη μακροσκοπική εξέταση από ιατροδικαστή, η οποία διαπίστωσε ότι η σορός έφερε πολλά τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Σήμερα θα ακολουθήσει δεύτερη κι έπειτα η σορός θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πατρών, όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 31χρονου. Αναμένεται να προσδιοριστεί αν ο θάνατος του 31χρονου επήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε, ή από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, εν τω μεταξύ, ο 50χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του 31χρονου. Πάντως ο ίδιος δεν παραδέχεται την ενοχή του.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί εάν εμπέκεται και κάποιο άλλο άτομο που ενδεχομένως διαδραμάτισε δευτερεύοντα ρόλο στην υπόθεση.