Skip to main content

Μέγαρα: Σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλές κακώσεις ο 4χρονος

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού» ο 4χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε την Τετάρτη στα Μέγαρα.

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον σύντροφό της για τον ξυλοδαρμό, με την ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το παιδί αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε να μεταφερθεί τελικά στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με ενημέρωση του νοσοκομείου και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, ο 4χρονος Ρομά την Τετάρτη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Θριάσιο Νοσοκομείο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παίδων με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στο Θριάσιο είχε διαπιστωθεί επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, ενώ ο 4χρονος διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο, όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα.

Ακολούθως, ο 4χρονος εισήχθη στη Μονάδα του Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», ετέθη σε αποιδηματική φαρμακευτική αγωγή  και υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου με σταθερά ευρήματα.

Βάσει της ενημέρωσης των ιατρών, ο 4χρονος βρίσκεται σε βαριά κρίσιμη κατάσταση και εμφανίζει πολλαπλές κακώσεις με ασαφή μηχανισμό κάκωσης.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δράστη τόσο στη Λαμία όπου αρχικά ζούσε η γυναίκα, όσο και στον καταυλισμό του Βλυχού Μεγάρων, όπου ζούσαν τελευταία, ήταν άκαρπες.

Μέγαρα: Σε κωματώδη κατάσταση o 4χρονος – Ο δράστης τον είχε ξαναχτυπήσει