Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν τη 41χρονη έγκυο με τις 3 μαχαιριές στον λαιμό 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τρία τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο –πιθανώς κουζινομάχαιρο- στον λαιμό, έφερε η σορός της 41χρονης εγκύου από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή –έπειτα από υπόδειξη του ενός δράστη- σε μπαούλο στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από τα τραύματα αυτά στην τραχηλική χώρα προκλήθηκε αιμορραγία, με αποτέλεσμα τον θάνατο της 41χρονης Γεωργίας.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ., ως δράστες για τη δολοφονία της 41χρονης ταυτοποιήθηκαν ο 39χρονος σύντροφός της και ένας 34χρονος φίλος του, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την Πρωτοχρονιά σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, ο 39χρονος και ο 34χρονος της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε  το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό – κατά πληροφορίες 80 ευρώ.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνισή της 41 ετών εγκύου, μητέρας κι ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την Τρίτη (2/1), ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και σχετική αγγελία μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία της 41χρονης εγκύου – Την σκότωσαν ο σύντροφός της και ο φίλος του

Χαλκιδική: Σε μπαούλο βρέθηκε το πτώμα της εγκύου που είχε εξαφανιστεί