Skip to main content

Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία για περιστατικό bullying με θύμα 7χρονο μαθητή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι γονείς του 7χρονου

Τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας ζήτησε η Εισαγγελία Βόλου μετά την καταγγελία περιστατικού bullying 7χρονου μαθητή δημοτικού σχολείου, από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

Το περιστατικό κατήγγειλαν οι γονείς του 7χρονου. Μάλιστα η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε επιπλέον καταθέσεις από τους γονείς του μικρού αγοριού, την διευθύντρια του σχολείου αλλά και από συμμαθητές του, παρουσία ψυχολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει οι γονείς του 7χρονου, το παιδί τους δέχθηκε bullying από μαθητή μεγαλύτερης τάξης  ο οποίος τον ανάγκασε να κατεβάσει το παντελόνι του και έπαιζε τρίλιζα στα οπίσθια του παιδιού.

Οι γονείς κατήγγειλαν επίσης ότι ενημέρωσαν την διευθύντρια του σχολείου, ωστόσο, η αντιμετώπισή της δεν ήταν η αρμόζουσα καθώς τους δήλωσε ότι το περιστατικό δεν θα έπρεπε να πάρει διαστάσεις. Επίσης, ενώ ζητήθηκε να απομακρυνθεί ο μεγαλύτερος μαθητής από το σχολείο, όπως υποστηρίζουν, η διευθύντρια υπεστήριξε ότι δεν είναι αυτή η σωστή μέθοδος, διερωτώμενη εάν αύριο έρθει ένα άλλο παιδί και καταγγείλει το ίδιο, θα πρέπει να φύγει και αυτό;