Skip to main content

Ώρες αγωνίας στη Ρόδο: Εξαφανίστηκαν 3 ανήλικα αδέλφια – SOS από το «Χαμόγελο»

΄'Αφαντα από το μεσημέρι της Δευτέρας - Αναζητείται η μητέρα τους

Ωρες αγωνίας στην Ρόδο για τρία ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 7, 9 και 13 ετών, που από την Δευτέρα αγνοείται η τύχη τους.

Όπως αναφέρει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των τριών αδερφών σήμερα, 15/11/2023, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, τα παιδιά εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην Ρόδο, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πρόκειται για την, Τσαμπίκα Δ., 13 ετών, τον Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, και την Σταυρούλα Σ. 7 ετών.

Τα τρία παιδιά εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11), από χώρο παιδικής προστασίας στη Ρόδο. Σήμερα, Τετάρτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και δημοσιοποίησε τα στοιχεία των τριών ανηλίκων, καθώς «ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο».

Πρόκειται για τη 13χρονη Τσαμπίκα Δ., τον 9χρονο Τσαμπίκο Σ. και την 7χρονη Σταυρούλα Σ.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημερωσης dimokratiki.gr, τα παιδιά φοιτούν σε δημοτικό σχολείο της πόλεως Ρόδου, είναι αδέλφια Ρομά ενώ η μητέρα τους είναι καταζητούμενη με ένταλμα σύλληψης και αφίχθη πρόσφατα στο νησί. Επίσης, όπως αναφέρεται, με την μητέρα τους είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία μέσω τηλεφώνου του Παραρτήματος. Πλέον η γυναίκα αναζητείται για να διαπιστωθεί αν είναι εκείνη που τα πήρε.

 Τα στοιχεία των παιδιών

Η Τσαμπίκα Δ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε μοβ αθλητική φόρμα και κοντό αμάνικο ριγέ μπλουζάκι.

Ο Τσαμπίκος Σ. έχει ύψος 1,40 μ., έχει κανονικό βάρος, κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, κόκκινο κοντομάνικο και κόκκινη ζακέτα.

Η Σταυρούλα Σ. έχει ύψος 1,20 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την οργάνωση, όλο το 24ωρο, στην ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000, σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert.