Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Δύο φορές πυροβόλησε ο 38χρονος αυτόχειρας την πρώην σύζυγό του

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME NEWS

Τι φέρεται να προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση

Δύο φορές πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα τη 42χρονη πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός, προτού βάλει τέλος στη ζωή του, στο αιματηρό περιστατικό που συγκλόνισε την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Βάσει πληροφοριών από την ιατροδικαστική εξέταση, τις οποίες μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρώτη βολή, από την οποία η γυναίκα επέζησε, πέτυχε τον αριστερό της ώμο. Η δεύτερη, ωστόσο, που αποδείχθηκε θανατηφόρα, τη βρήκε στο στέρνο της. Ο δράστης και αυτόχειρας έστρεψε ακολούθως την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε.

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στις δύο σορούς δεν φαίνεται να προκύπτει προηγούμενη πάλη μεταξύ τους. Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ο 38χρονος πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο.

Tη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Στους γονείς της 42χρονης η επιμέλεια των δύο παιδιών

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.