Skip to main content

Κακοκαιρία Daniel: 2 νεκροί και 3 αγνοούμενοι ο έως τώρα απολογισμός

Βόλος. Φωτ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Το πρωί, νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών στην περιοχή Πάλτση Πηλίου, στη Μαγνησία - Χθες ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στον Άγιο Γεώργιο Βόλου

Σε δύο ανέρχονται οι νεκροί στη Μαγνησία από την κακοκαιρία «Daniel», η οποία πλήττει από χθες πολλές περιοχές της χώρας.

Σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα 87 ετών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες, Τρίτη, στην περιοχή Πάλτση Πηλίου, στη Μαγνησία. Η γυναίκα εντοπίστηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ανάμεσα σε έναν σωρό από ξύλα, ενώ για την ανάσυρσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 51 ετών στον Άγιο Γεώργιο Βόλου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, υπάρχουν πληροφορίες για δύο ακόμη αγνοούμενους στο χωριό Πάλτση Μαγνησίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 85 και 70 ετών και σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Συνολικά οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε τρεις, καθώς από χθες αγνοείται ένας 42χρονος άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα Αγίας Αικατερίνης Βόλου.

Εικόνες χάους και καταστροφής

Η κακοκαιρία Daniel συνεχίζει τη σαρωτική της επέλαση αφήνοντας πίσω της εικόνες χάους και βιβλικής καταστροφής.

Μεγάλο τμήμα της χώρας – ιδίως η κεντρική Ελλάδα, η Πελοπόννησος και η Εύβοια – έχει παραδοθεί στο έλεος των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν χθες με σφοδρότητα τη Μαγνησία, μετατρέποντας τον Βόλο σε απέραντη λίμνη.

Η θεσσαλική πόλη εξακολουθεί να έχει και σήμερα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά μεγάλο τμήμα της χώρας – Εικόνες χάους και καταστροφής

Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού ΕΔΩ.