Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται και άλλα εντάλματα σύλληψης

REUTERS/Louiza Vradi

Οι αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ώρα που οι αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην ήδη σχηματισθείσα δικογραφία.

Την ίδια ώρα, δικαστικές πηγές επισημαίνουν ότι ουδέποτε ζητήθηκε από την αστυνομία η συνδρομή ή η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου και εκείνοι να αρνήθηκαν, ενώ πριν από τον κρίσιμο αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν είχε σταλεί σχετικό έγγραφο στην εισαγγελία.

Αντίθετα για τους επόμενους αγώνες της ΑΕΚ με την Ζάγκρεμπ, καθώς και του Παναθηναϊκού, έχουν ήδη ξεκινήσει συσκέψεις συναρμόδιων φορέων με παρόντες εισαγγελικούς λειτουργούς.

Να σημειωθεί ότι η παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου αφορά την τήρηση της νομιμότητας και όχι την επιχειρησιακή οργάνωση και δράση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε από βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Στο ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ η οικογένεια του Μιχάλη – Υποτροφίες στο όνομά του από την ΠΑΕ

ΠΑΕ ΑΕΚ: Τιμούμε τη μνήμη του Μιχάλη προστατεύοντας την ομάδα