Skip to main content

Νέα Φιλαδέλφεια: «Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου» λέει η μητέρα του Μιχάλη (βίντεο)

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Μιχάλης γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.  

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ» .

Η  μητέρα του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, που έχασε την ζωή του στην φονική επιδρομή των Κροατών χούλικαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, για τις δυσβάσταχτες στιγμές πόνου.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό.Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Όπως είπε η μητέρα του Μιχάλη, ο Μιχάλης γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

«Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί  μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου», είπε, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτή η τραγωδία

«Ζητάω να αποδοθεί δικαιοσύνη στην μνήμη του αδελφού μου. Ο αδελφός μου είχε πάει να πιει έναν καφέ με τους φίλους του. Ήταν το δεύτερο σπίτι του εκεί και μπήκανε οι Κροάτες μέσα στο σπίτι του και προσπάθησε να αμυνθεί», είπε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό ο αδελφός του Μιχάλη.

Πρόσθεσε ότι πιστεύει στην ελληνική δικαιοσύνη και θα κάνει σωστά τη δουλειά της.