Skip to main content

«Tελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Μιχάλη – Θρήνος στην Ελευσίνα

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η κηδεία του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ τελείται στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα

Βυθισμένη στο πένθος είναι η κοινωνία της Ελευσίνας, αλλά και η οικογένεια της ΑΕΚ, που αποχαιρετoύν αυτή την ώρα τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν στη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

(ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ)

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της ΑΕΚ είπαν το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο Μιχάλη, η κηδεία του οποίου τελέστηκε στον ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα.

facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό» ανέφερε σε μήνυμά της η οικογένεια του 29χρονου, ανακοινώνοντας την απόφασή της αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε ένδειξη πένθους και τιμώντας τη μνήμη του φιλάθλου της η ΑΕΚ τοποθέτησε μία μεγάλη φωτογραφία του Μιχάλη στις γιγαντοοθόνες δεξιά και αριστερά της εισόδου στην Opap Arena με την επιγραφή «Αθάνατος».

Ο 29χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή κατά την καταδρομική επίθεση χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προήλθε από το μοναδικό τραύμα που του κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Κατά την έρευνα του ιατροδικαστή, ο 29χρονος Μιχάλης έχασε πολύ αίμα μέσα σε 10 λεπτά. Το τραύμα που δέχθηκε από μαχαίρι στον πήχη, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία.

naftemporiki.gr